شرکت تجهیزات پزشکی مادزیست فن آور بین الملل

درباره ما تجهیزات پزشکی دانستنیها رویدادها اخبار تماس با ما
  • درباره ما

    درباره ما
  • تجهیزات پزشکی

    تجهیزات پزشکی
  • دانستنیها

    دانستنیها
  • رویدادها

    رویدادها
  • اخبار

    اخبار
  • تماس با ما

    تماس با ما
شرکت تجهیزات پزشکی ماد زیست فن آور بین الملل
فا | En

استفاده از استنت آنوریسم در درمان دیسکشن نوع A آئورت

شرکت تجهیزات پزشکی مادزیست فن آور بین الملل / دانستنیها / استفاده از استنت آنوریسم در درمان دیسکشن نوع A آئورت

دیسکشن نوع A آئورت

دیسکشن نوع A آئورت یکی از مشکلاتی است که می تواند باعث مرگ بیمار شود و به همین دلیل نیاز است تا در سریع ترین زمان ممکن جراحی آغاز شود و مشکل برطرف شود. علی رغم پیشرفت های بسیار در تکنیک های جراحی و تجهیزات پزشکی از جمله استنت ها، هنوز آمار مرگ و میر این بیماری نزدیک به 30% می باشد. روش های اندووسکولار این آمار را بهبود بخشیده اند. استفاده از استنت گرافت برای درمان دیسکشن نوع A آئورت موفقیت آمیز بوده است و با توجه به مزایایی که استنت MFM در مقایسه با استنت گرافت دارد، در این تحقیق از استنت آنوریسم MFM برای درمان دیسکشن نوع A آئورت استفاده شده است.

 

اطلاعات مربوط به بیمار و استنت MFM مورد استفاده برای درمان دیسکشن نوع A آئورت

بیمار مورد درمان مبتلا به دیابت و فشار خون بالا می باشد و سابقه جراحی قلب و باز گشودن عروق کرونری را دارد. تصاویر مربوط به شرایط بیمار پیش از قراردهی استنت در زیر آورده شده است:

استفاده از استنت آنوریسم در درمان دیسکشن نوع A آئورت

همان طور که در تصویر با فلش قرمز شاهده می شود جریان خون در هر دو مجرا (مجرای اصلی و مجرای اشتباه) از طریق یک دهانه وارد می شود. بدلیل شرایط دشوار بیمار برای درمان دیسکشن نوع A آئورت تشخیص داده شده، از استنت MFM استفاده شده است. پس از قراردهی استنت MFM جریان خون بصورت نورمال از قسمت های پروگزیمال آئورت به سمت شریان ایلیاک در حرکت می باشد. پس از 3 ماه مشاهده می شود که تمامی عروق گشوده هستند و جریان خون در مجاری که به اشتباه جریان داشته است کاهش چشم گیری داشته است. تصاویر مربوط به بعد از استنت گذاری در زیر آورده شده است.

استفاده از استنت آنوریسم در درمان دیسکشن نوع A آئورت
 

نتیجه استفاده از استنت آنوریسم MFM برای درمان دیسکشن نوع A آئورت

استنت آنوریسم MFM روشی نوین برای درمان دیسکشن می باشد که با توجه به نتایج بالینی بدست آمده در این تحقیق روشی موفقیت آمیز و اثربخش می باشد. استنت آنوریسم MFM نسبت به استنت گرافت ها این مزیت را دارد که نیازی به گشودن جداگانه شاخه های عروق نیست و در نتیجه مدت زمان جراحی و مدت زمان قرارگیری بیمار در معرض تجهیزات تصویربرداری کاهش پیدا می کند.

 

از مقالات مرتبط با استنت آنوریسم (MFM) بازدید بفرمایید:
آنوریسم چیست؟تاثیر استنت های آنوریسم (MFM) در درمان قوس آئورت و آئورت سینه ای – شکمینتایج یک ساله پس از درمان آنوریسم سینه ای شکمی (TAAA) با استفاده از استنت های چند لایه تعدیل کننده جریان خون (MFM)استفاده از استنت انوریسم MFM برای آنوریسم آئورت پیچیدهتکنولوژی استنت انوریسم MFM: انقلابی در درمان بیماران آنوریسماستفاده از استنت انوریسم MFM در درمان آنوریسم شریان کلیویدرمان اندوواسکولار آنوریسم محیطی و احشایی با استفاده از استنت انوریسممیزان شیوع و مرگ و میر ناشی از آنوریسم شکمی آئورتی (AAA)ارزیابی درمان آنوریسم آئورتی شکمی با استفاده از چهار استنت گرافت و استنت MFMاستنت آنوریسم MFM و استفاده در آنوریسم پاپلیتیالعوامل موثر در رشد آنوریسم آئورت شکمی اینفرارنالاستفاده از استنت آنوریسم MFM برای درمان آنوریسم ساکولار شریان رنال در کلیهاستنت چیست؟انواع استنت آنوریسمدرمان آنوریسم در آئورت و شریان ایلیاک توسط استنت آنوریسم MFMمورفولوژی آنوریسم و تشخیص احتمال پارگیبررسی عملکرد استنت آنوریسم در بیمارانی با پاتولوژی پیچیده سینه ای- شکمیاستفاده از استنت آنوریسم MFM و استنت گرافت بصورت همزماناستفاده از استنت آنوریسم در درمان دیسکشن نوع A آئورتاستفاده از استنت آنوریسم MFM در دیسکشن نوع B آئورتاستفاده از استنت آنوریسم در درمان آنوریسم شریان کلیویاستفاده از استنت آنوریسم MFM برای درمان آنوریسم پیچیده شریان ایلیاکآنوریسم آئورت سینه ای – شکمی درمان شده با استنت آنوریسم MFMاستفاده از استنت آنوریسم MFM و نتایج یک ساله درمان آنوریسم سینه ای شکمی آئورت و دیسکشن نوع Bاستفاده از استنت آنوریسم و تغییر شکل آئورت پس از درمان اندووسکولار آئورتزیست سازگاری استنت آنوریسم MFMدرمان آنوریسم با استنت آنوریسم MFM در بیمار مبتلا به ایدزدرمان آنوریسم آئورت شکمی : مقایسه دو روش اندووسکولار و جراحی باز با در نظر گرفتن کیفیت بیمارستان و مهارت جراحتاثیر تستوسترون درجلوگیری از تشکیل آنوریسمتاثیر استنت آنوریسم در درمان سودوآنوریسم آئورت در بیماران مبتلا به بیماری بهجتدرمان آنوریسم با استفاده از استنت های تغییردهنده جهت جریان خون

Copyright 2016 All rights Reserved | Email: info@maadintl.com | Designed by Maad Zist Fanavar Beynolmelal

Fa | En