در این مطلب به بررسی و مقایسه ایمپلنت ارتوپدی نیل پروگزیمال فمور کوتاه و بلند برای درمان شگستگی های اینترتروکانتریک می پردازیم.
درمان شکستگی اینترتروکانتریک با ایمپلنت ارتوپدی
شکستگی های پروگزیمال فمور یکی از رایج ترین شکستگی ها می باشد که باعث بستری شدن بیمار و حتی مرگ در بیماران سالمند می باشد. شکستگی اینترتروکانتریک فمور نیمی از شکستگی های پروگزیمال فمور را به خود اختصاص می دهد.
درمان رایج برای این نوع از شکستگی ها جراحی های باز می باشد. استفاده از ایمپلنت ارتوپدی نیل فمور باعث بهبود شرایط بیومکانیک در محل شکستگی می شود و امکان حرکت و راه رفتن را هرچه سریع تر برای بیمار فراهم می سازد. در ادامه ی این مقاله به بررسی عملکرد ایمپلنت ارتوپدی نیل پروگزیمال فمور کوتاه و بلند برای درمان شگستگی های اینترتروکانتریک پرداخته شده است.
روش و نتایج مقایسه ایمپلنت ارتوپدی نیل پروگزیمال فمور کوتاه و بلند برای درمان شگستگی های اینترتروکانتریک:
این تحقیق بر روی 40 بیمار با شگستگی های اینترتروکانتریک فمور بین سال های 2018 تا 2019 در یک مرکز درمانی در هند انجام شده است. بیماران برای تحقیق به دو گروه 20 نفره تقسیم بندی شده اند. گروه A بیمارانی هستند که با ایمپلنت ارتوپدی نیل پروگزیمال فمور کوتاه و گروه B بیمارانی هستند که با ایمپلنت ارتوپدی نیل پروگزیمال فمور بلند درمان شده اند.
سپس با استفاده از تصاویر پزشکی و Modified Harris Hip Score عملکرد ایمپلنت های ارتوپدی در دوره های 3، 6 و 12 ماهه سنجیده شده است. بیشینه سن بیماران 80 و کمینه آن 18 سال می باشد و اکثر بیماران بین 40 تا 60 سال سن داشته اند. در گروه A میانگین سنی 55.6 سال و در گروه B 56.6 سال است. 85% از بیماران بدلیل سر خوردن و افتادن دچار شگستگی های اینترتروکانتریک فمور شده اند.
طبق آمار Modified Harris Hip Score در گروه ایمپلنت ارتوپدی نیل پروگزیمال فمور کوتاه 9 بیمار (45%) نتایج بالینی بسیار عالی، 8 بیمار (40%) نتایج بالینی خوب، 2 بیمار نتایج بالینی معمولی و 1 بیمار نتایج بالینی نامناسب را داشته اند. در گروه ایمپلنت ارتوپدی نیل پروگزیمال فمور بلند 8 بیمار نتایج بالینی عالی (40%)، 9 بیمار نتایج بالینی خوب (45%) و 3 بیمار نتایج بالینی معمولی داشته اند. مدت زمان انجام جراحی و میزان خون از دست رفته در بیماران در نمودارهای زیر مشخص است که همان طور که مشاهده می شود تقریباً یکسان هستند.

در جدول زیر نیز عوارض پس از قراردهی ایمپلنت ارتوپدی نیل پروگزیمال فمور بلند و کوتاه آورده شده است که همان طور که قابل مشاهده است ایمپلنت ارتوپدی نیل پروگزیمال فمور بلند عملکرد بهتری را داشته است.

نتیجه مقایسه ایمپلنت ارتوپدی نیل پروگزیمال فمور کوتاه و بلند برای درمان شگستگی های اینترتروکانتریک
استفاده از ایمپلنت ارتوپدی نیل پروگزیمال فمور بلند عملکرد بهتری را نسبت به نیل کوتاه داشته است و عوارض پس از جراحی کمتری را داشته است. البته موفقیت در درمان و کاهش عوارض به عواملی دیگر نظیر انتخاب درمان مناسب برای بیمار مناسب و درک صحیح از بیومکانیک منطقه ی شکستگی نیز بستگی دارد.
در این مطلب به بررسی سطح کیفیت زندگی مرتبط با سلامتی در بیماران پیش و پس از قراردهی ایمپلنت ارتوپدی پرداختیم.
در این مطلب به بررسی پیشگیری از عفونت ایمپلنت های ارتوپدی با استفاده از روش پوشش دهی کامپوزیتی پرداختیم.
در این مطلب به بررسی تأثیر استفاده از ایمپلنت ارتوپدی و آرتروپلاستی لگن بر کیفیت زندگی بیماران در سال اول پس از درمان پرداختیم.
در این مطلب به الگوریتم یابی بهبود شکستگی دیستال رادیوس در مراحل مختلف پس از قراردهی ایمپلنت ارتوپدی بر مبنای یادگیری ماشین پرداختیم.
در این مطلب به بررسی نقش تکنولوژی های پوشیدنی در پایش و حمایت از بیماران پس از تعویض مفصل زانو با استفاده از ایمپلنت های ارتوپدی پرداختیم.
در این مطلب به بررسی بالینی کیفیت زندگی بیماران پس از استفاده از ایمپلنت ارتوپدی پرداختیم.
در این مطلب به بررسی و مقایسه دو نوع ایمپلنت ارتوپدی در درمان شکستگی فمور در سگ ها پرداختیم.
در این مطلب به بررسی درمان شکستگی اینترتروکانتریک استخوان ران با استفاده از ایمپلنت ارتوپدی نیل فمورال پروگزیمال و پیامدهای آن پرداختیم.
ذر این مطلب به بررسی پیامدهای درمان شکستگی اینترتروکانتریک استخوان ران با استفاده از ایمپلنت ارتوپدی نیل پروگزیمال فمور پرداختیم.
در این مطالعه به بررسی زمان مناسب موبیلیزیشن در شکستگی های دیستال رادیوس درمان شده با ایمپلنت ارتوپدی پلیت لاکینگ ولار پرداختیم.
در این مطلب به بررسی نتایج بالینی، کیفیت زندگی و میزان رضایت بیماران جوان درمان شده با جراحی های تعویض کامل مفصل زانو با ایمپلنت ارتوپدی پرداختیم.
در این مطلب به بررسی مقایسه درمان دررفتگی مفصل شانه با ایمپلنت ارتوپدی پلیت Endobutton و Clavicle Hook پرداخته شده است.
در این مطلب به بررسی تاثیر تمرین های درمانی مچ دست با بارگذاری در درمان شکستگی رادیوس دیستال ترمیم شده با ایمپلنت ارتوپدی پلیت لاکینگ ولار پرداختیم.
در این مطلب به بررسی قابلیت تثبیت قوی و جلوگیری از چرخش با استفاده از ایمپلنت ارتوپدی نیل های داخل استخوانی آناتومیک در درمان شکستگی استخوان های توبولار پرداختیم.
در این مطالعه به بررسی برقراری تعادل بین پایداری مکانیکی و خواص مکانوبیولوژیک در بهبود شکستگی ها با استفاده از پلاک لاکینگ ولار پرداختیم.
در این مطالعه به بررسی نتایج بالینی و رادیولوژیک استفاده از پلیت ولار لاکینگ در استئوتومی برای مالونیون شکستگی دیستال رادیوس پرداختیم.
در این مطلب به مقایسه عملکرد ایمپلنت های ارتوپدی فلزی مختلف در شبیه ساز مایعات بدن پرداختیم.
در این مطلب به بررسی و مقایسه ایمپلنت ارتوپدی نیل پروگزیمال فمور کوتاه و بلند برای درمان شگستگی های اینترتروکانتریک می پردازیم.
در این مطلب به مقایسه درمان شکستگی های دیستال رادیوس با استفاده از پلاک لاکینگ ولار و فیکساسیون خارجی پرداختیم.
در این مطلب به بررسی نتایج بالینی و رادیولوژی آرتروپلاستی لگن با استفاده از ایمپلنت ارتوپدی در بیماران مبتلا به بیماری پاژه می پردازیم.
در این مطالعه به بررسی ارتباط بین تصاویر رادیولوژی و عملکرد بالینی بیماران شکستگی ها دیستال رادیوس درمان شده با ایمپلنت های ارتوپدی می پردازیم.
در این مطلب به بررسی استفاده از ایمپلنت ارتوپدی نیل های داخل استخوانی برای درمان شکستگی های استخوان های توبولار می پردازیم.
در این مطلب تاثیر طراحی ایمپلنت ارتوپدی پلاک در درمان شکستگی دیستال رادیوس بررسی شده است.
در این مطلب به بررسی تثبیت داخلی شکستگی های پروگزیمال هومروس با استفاده از ایمپلنت های ارتوپدی می پردازیم.
در این مطالعه تاثیر استفاده از تکنولوژی واقعیت مجازی بر دقت جراحی های قراردهی ایمپلنت ارتوپدی را بررسی می کنیم.
در این مطالعه به بررسی پیامدهای جراحی ارتوپدی قراردهی پلاک لاکینگ وولار در شکستگی های دیستال رادیوس میپردازیم.
در این مطالعه به نتایج بالینی استفاده از ایمپلنت ارتوپدی نیل فمورال در درمان شکستگی تروکانتریک هیپ افراد مسن بالای 70 سال کشور ژاپن پرداختیم.
در این مطلب به استفاده از ایمپلنت ارتوپدی پلیت لاکینگ برای درمان شکستگی های دیستال رادیوس میپردازیم.
در این مقاله به بررسی استفاده از ایمپلنت ارتوپدی DHS در درمان شکستگی اینترتروکانتریک میپردازیم.
در این مطلب به بررسی شکستگی ساب تروکانتریک استخوان ران و استفاده از نیل فمورال پروگزیمال برای درمان آن پرداختیم.
در این مطلب به بررسی درمان شکستگی پروتروکانتریک فمور با استفاده از نیل ارتوپدی پرداختیم.
در این مطالعه به بررسی گسترش استفاده از ایمپلنت ارتوپدی در درمان شکستگی دیستال رادیوس در کشور سوئد میپردازیم.
در این مقاله به بررسی شکستگیهای اینترتروکانتریک و استفاده از ایمپلنت ارتوپدی در درمان آن میپردازیم.
در این تحقیق درمان بیماران کهنسال به روش دیستال رادیوس با ایمپلنت ارتوپدی مورد بررسی قرار گرفته است.
در این تحقیق به بررسی درمان شکستگی های جوش نخورده بازو و استفاده از نیل داخل استخوانی برای درمان آن میپردازیم.
در این مقاله به بحث در مورد اصلاح سطح ایمپلنت های ارتوپدی و استفاده از کلسیم فسفات و پروتئین ها می پردازیم.
در این مطلب به ارائه مطالبی در ارتباط با شکستگی هیپ در بیماران سالمند و درمان آن با استفاده از ایمپلنت ارتوپدی میپردازیم.
در این تحقیق به بررسی تجهیزات ارتوپدی مورد استفاده در تثبیت پروگزیمال فمورال می پردازیم.
در این مطلب، نتایج و مشکلات به وجود آمده پس از جراحی متاستاز همروس را ارائه می نماییم.
در این مطلب به بررسی بیومکانیک پلیت و نیل لاکینگ که در شکستگی های هومروس مورد استفاده قرار می گیرند می پردازیم.
در این مطلب ضمن بررسی شکستگی استخوان بازو به بررسی استفاده از ایمپلنت ارتوپدی آستوفیکس در درمان آن میپردازیم.
در این مطلب به بررسی و مقایسه دو پلیت دیستال رادیوس در شکستگی داخلی مچ می پردازیم.
با بررسی استفاده از نیل ارتوپدی در درمان شکستگی پاتولوژیک استخوان بازو توضیحاتی در مورد تثبیت استخوان بازو ارائه مینماییم.
در این مطلب به بررسی شکستگی های تروکانتر و نقش استفاده از تثبیت کننده در جلوگیری از مرگ بیماران می پردازیم.
در این مقاله به بررسی و مقایسه روش های درمان شکستگی دیستال رادیوس می پردازیم.
در این مطلب با ارائه تعریف ایمپلنت ارتوپدی به ارزیابی و بررسی مواد تشکیل دهنده آن خواهیم پرداخت.
در این مطلب نتایج بالینی استفاده از نیل فمورال F2 استوفیکس برای درمان شکستگی فمور پری تروکانتریک در مناطق روستایی استرالیا ارائه شده است.
در این مطلب به معرفی تجهیزات تثبیت کننده ارتوپدی و موارد مصرف آن می پردازیم.